2017年10月10日

[:ja]懇親会[:en]Banquet[:]

[:ja]北海道は食の王国として知られており、数多くの新鮮な農産物、海産物、酪農産物を材料とした豊かで独特な食文化が発展しています。


(写真はイメージです。写真提供:札幌市観光文化局)

懇親会ではエゾシカ肉、紅鮭などの道産食材を利用した多彩なメニュー、もちろん美味しいビールやワインなど北海道の魅力あふれるお食事とお飲み物をご用意したいと考えております。参加者皆様の歓談が広がり、研究交流がきっと深まることと思います。
多くの方々の懇親会へのご参加をお待ちしております。

日時

2018年3月16日(金) 18:30〜20:30

会場

京王プラザホテル札幌 https://www.keioplaza-sapporo.co.jp/

メニュー(抜粋して紹介)

  • 冷製料理
    • 紅鮭燻製薄切 オニオン オリーブのせホテルブレッド添え
    • エゾ鹿モモ肉スモーク薄切
    • ミックスサンドイッチ(ベジタリアン向け)
    • 深川産黒米椀盛りうどん
    • 生寿司
  • 温製料理
    • エゾ鹿ハンバーグステーキ
    • エゾ鹿の香草パン粉焼き
    • ホテルメイド仔牛ソーセージグリル ポテト添え
    • 鶏モモ肉唐揚げ 塩麹風味
    • 五目入りあんかけ焼きそば
  • デザート

アクセス

懇親会会場アクセスのページをご参照下さい。[:en]Hokkaido is well known as a “Kingdom of Food”, where, blessed with fresh farm products, seafood, and dairy products, there is a lot of unique local cuisine.


(These are images for purposes of illustration. Photo credit: Economic & Tourism Affairs Bureau, City of Sapporo)

In banquet, we will provide various dishes made of local ingredients; venison (Yezo-sika deer meat), red salmon, rice, and so on. In addition, we are going to arrange tasty “made-in-Hokkaido” beer and wine. The delicious dishes and drinks must promote friendly exchange among participants.
We look forward to your active participation in the banquet.

Date & Time

18:30-20:30, Friday March 16, 2018

Venue

Keio Plaza Hotel Sapporo https://www.keioplaza-sapporo.co.jp/english/

Menu (excerpted version)

  • Chilled dishes
    • Sliced onions and smoked red salmon (w/ olive & hotel bread)
    • Sliced smoked venison thighs
    • Mixed sandwiches (for vegetarians)
    • Wheat noodles, including black rice from Fukagawa City, Hokkaido
    • Sushi
  • Warm /meeting/
    • Venison hamburger steaks
    • Herb-crusted grilled venison
    • Grill/meeting/(w/ potatoes)
    • Fried chicken, salt-marinated rice malt flavoured
    • Hong Kong style subgum chow mein (pan-fried noodles)
  • Dessert

Acces/meeting/

Please refer to the Banquet Venue Access page.[:]