[:ja]北海道は食の王国として知られており、数多くの新鮮な農産物、海産物、酪農産物を材料とした豊かで独特な食文化が発展しています。
(写真はイメージです。写真提供:札幌市観光文化局)
懇親会ではエゾシカ肉、紅鮭などの道産食材を利用した多彩なメニュー、もちろん美味しいビールやワインなど北海道の魅力あふれるお食事とお飲み物をご用意したいと考えております。参加者皆様の歓談が広がり、研究交流がきっと深まることと思います。
多くの方々の懇親会へのご参加をお待ちしております。
日時
2018年3月16日(金) 18:30〜20:30
会場
京王プラザホテル札幌 https://www.keioplaza-sapporo.co.jp/
メニュー(抜粋して紹介)
アクセス
懇親会会場アクセスのページをご参照下さい。[:en]Hokkaido is well known as a “Kingdom of Food”, where, blessed with fresh farm products, seafood, and dairy products, there is a lot of unique local cuisine.
(These are images for purposes of illustration. Photo credit: Economic & Tourism Affairs Bureau, City of Sapporo)
In banquet, we will provide various dishes made of local ingredients; venison (Yezo-sika deer meat), red salmon, rice, and so on. In addition, we are going to arrange tasty “made-in-Hokkaido” beer and wine. The delicious dishes and drinks must promote friendly exchange among participants.
We look forward to your active participation in the banquet.
Date & Time
18:30-20:30, Friday March 16, 2018
Venue
Keio Plaza Hotel Sapporo https://www.keioplaza-sapporo.co.jp/english/
Menu (excerpted version)
Acces/meeting/
Please refer to the Banquet Venue Access page.[:]